1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus of touringcar huren voor bedrijfsuitjes en zakelijke ritten

Bus of touringcar huren voor bedrijfsuitjes en zakelijke ritten

Vind de juiste bus voor jouw bedrijfsuitje of zakelijke rit

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   Bedrijfsuitje

   Bus huren voor bedrijfsuitje

   Op zoek naar een bus voor jouw zakelijke reis of bedrijfsuitje? Dan ben je bij Bookabus aan het juiste adres! Door onze uitgebreide selectie van bussen en touringcars is er altijd vervoer dat past bij alle wensen en het budget. Vriendelijke chauffeurs staan klaar om van zowel de heen- als terugreis een onvergetelijke ervaring te maken. Speciale verzoeken voor tijdens de rit of alvast beginnen met een hapje en een drankje tijdens het instappen? Ben je op zoek naar een luxe VIP bus, of moest er juist extra op het budget gelet worden? Wij zullen ons uiterste best doen aan alle wensen te voldoen.

   Waarom Bookabus

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. De maatschappijen geven hun beste aanbod voor jouw busreis en binnen een werkdag ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met de beste optie(s). Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Veiligheid is voor ons een topprioriteit; daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben. Zeker bij zakelijke ritten staat service bij ons voorop; daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies.
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor iedere zakelijke rit of bedrijfsuitje

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar