1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Touringcar huren

Touringcar huren

Huur hier een touringcar voor de beste prijs. Een touringcar huren met chauffeur doe je bij Bookabus

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   Touringcar

   Touringcar huren

   Organiseer jij de jaarlijkse schoolreisjes, studietrips of stedentrips? Dan kun je bij Bookabus gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor vervoer inclusief chauffeur. Onze touringcars zijn uitermate geschikt voor dagtrips, bedrijfsuitjes en zakelijke reizen, maar ook voor meerdaagse reizen buiten de Nederlandse grens kun je bij ons terecht. De bussen zijn van alle gemakken voorzien dus je bent verzekerd van comfort. Wil je een bus boeken voor meer dan 90 personen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met hetzelfde gemak zetten we meerdere bussen tegelijk in om te zorgen dat iedereen tegelijk en op tijd vervoerd wordt.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het huren van een geschikte touringcar geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   Why Bookabus
   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar