1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus Huren Amsterdam

Bus Huren Amsterdam

Een bus huren in Amsterdam doe je voordelig via Bookabus. Kijk snel voor de beste prijzen in regio Amsterdam.

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Amsterdam

   Amsterdam is een grote en volle stad waar altijd wat te beleven valt. Je komt bijna ogen en oren tekort! Congressen, festivals, theaters en de beste restaurants. Met de prachtige historie is er voor ieder wat wils. Wil je voordelig een bus huren in Amsterdam om binnen de stad of naar ver daarbuiten vervoerd te worden? Bij Bookabus hebben we altijd vervoer dat past bij jouw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van grote en- kleine groepen en weten altijd de beste prijs te vinden. Ga jij binnenkort een museum bezoeken, een concert bijwonen of organiseer jij het schoolreisje, maar heb je geen idee waar je alle auto’s moet laten in de drukte? Dan hebben wij de oplossing. Namelijk een bus huren in Amsterdam. Onze bussen zijn inclusief chauffeur te huur. Dus je hoeft niet meer uren in de rondte te rijden voor een parkeerplek in Amsterdam.

   Waarom Bookabus

   Wij zorgen ervoor dat het huren van een geschikte bus in Amsterdam geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte om een bus te huren in Amsterdam. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   Waarom Bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Amsterdam om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar