Over Bookabus

Wij geloven dat het busvervoer zorgeloos moet worden geregeld.

We zijn een team van reislustige professionals die echt geloven dat het veel makkelijker moet zijn om een bus te boeken. Het regelen van busvervoer kost vaak nog teveel tijd en moeite. Het is lastig om te zien welke busbedrijf het beste uw trip kan uitvoeren, welke kwaliteit de bussen hebben en het aanvragen van offerte bij verschillende bedrijven duurt vaak erg lang.

Dit moet veel makkelijk. Wij werken met meer dan 200 busmaatschappijen door het hele land. We weten precies welke busbedrijven kwaliteitsbussen in hun wagenpark hebben en consequent betrouwbare service verlenen. Wij vergelijken de prijzen van de maatschappijen om u direct of binnen 24 uur de beste offerte voor de juiste bus voor uw evenement te bieden. Geen gedoe, simpelweg de juiste bus tegen de beste prijs.

200+

Busmaatschappijen

9.2

Klanttevredenheid

100.000+

Passagiers

15% - 40%

Bespaar op uw groepsvervoer

Zorgeloos betekent persoonlijke service

Busvervoer is vaak het begin en einde van een bijzonder evenement. We begrijpen dat er op de dag van uw evenement niets fout kan gaan. We zijn pas tevreden als uw groep veilig en op tijd naar uw bestemming is gebracht. Wilt u uw reisroute wijzigen? Geen probleem, met groepstransport kan er veel veranderen en wij geven u de flexibiliteit om dit te doen. Dat is het zorgeloos boeken bij Bookabus.

Zorgeloos betekent persoonlijke service

Daarom boekt u uw bus via Bookabus

We vinden de beste deals
We vinden de beste deals

Omdat wij prijzen van verschillende busbedrijven vergelijken en we langdurige samenwerkingsverbanden hebben met de meeste busbedrijven, kunt u via Bookabus de beste prijs vinden.

Geen verborgen kosten
Geen verborgen kosten

De offerteprijzen zijn altijd inclusief alle kosten en BTW. Hierdoor komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Boek nu, betaal later
Boek nu, betaal later

Met Bookabus kunt u gemakkelijk online reserveren. U ontvangt een factuur die u op een later tijdstip kunt betalen.

Veiligheid en kwaliteit
Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan ​​altijd voorop. Wij werken alleen met busbedrijven met keurmerken die aan onze hoge eisen voldoen.