1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus huren voor evenementenvervoer

Bus huren voor evenementenvervoer

Vind de juiste bus voor de beste prijs voor elk type evenement

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   Evenementenvervoer

   Bus huren voor evenementen

   Er zijn eindeloos veel evenementen waarbij je gebruik kunt maken van Bookabus. Hierbij kun je denken aan festivals, beurzen, concerten, dagtrips, pendelbusjes voor bezoekers van en naar een evenement; de mogelijkheden zijn oneindig. Voor ieder budget zorgen wij voor vervoer op maat, zodat jij kunt genieten van het moment! Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt, maar wel verzekert bent van zeer goede kwaliteit. Ook als je speciale wensen hebt, bijvoorbeeld catering tijdens je reis. Vraag het ons gerust, want er is veel mogelijk!

   Pendelvervoer regelen

   Bij ieder evenement is het van belang dat de bezoekersstromen goed geregeld zijn. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen bij het heen en weer pendelen van bezoekers tussen de evenementenlocatie en de parkeerplekken of het openbaar vervoer. Wanneer er veel bezoekers worden verwacht of het OV zich niet op loopafstand bevindt kan pendelvervoer de ideale uitkomst zijn zodat iedereen veilig en snel aankomt op locatie. Ook kunnen we als geen ander bussen vanuit het hele land land regelen om groepen vanuit elke provincie naar jouw locatie te brengen.
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep; we werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar