1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus huren voor festival of concert

Bus huren voor festival of concert

Vind de beste prijzen voor vervoer naar elk concert of festival

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   concert

   Bus huren voor concert

   Wanneer je met een groep, groot of klein, een festival of concert in bijvoorbeeld de Gelredome, Ziggodome of Amsterdam Arena gaat bezoeken, kan het fijn zijn om je heen en terug te laten rijden. Het is vaak lastig parkeren en ontzettend druk. Niet fijn als je eerst een uur in de file staat voordat het feest kan beginnen toch? Daarom zou Bookabus een uitkomst voor jullie kunnen zijn! Geen zorgen over wie de BOB is, geen gedoe met het vinden van een parkeerplek en verzekerd van een enthousiaste chauffeur die zorgt dat jullie veilig aankomen. De route die de bus aflegt kan in overleg. Willen jullie vanaf meerdere locaties opgehaald worden of is één opstaplocatie genoeg? Het is geheel aan jullie! Bovendien kan het feest in de bus al beginnen met muziek en een drankje als jullie dat willen.

   Pendelvervoer voor evenementen

   Wanneer het evenement zich niet op loopafstand bevindt van de parkeergelegenheid zou je als organisatie er voor kunnen kiezen om pendelvervoer in te zetten voor alle gasten. Helemaal wanneer het regent, wat natuurlijk nog wel eens gebeurt in Nederland, is het fijn voor de gasten als zij zich makkelijk, veilig en snel naar het evenement kunnen laten pendelen. Als organisator heb je natuurlijk al genoeg om zaken aan je hoofd om te regelen. Daarom zorgt bij Bookabus jouw persoonlijke reisadviseur ervoor dat het vervoer voor jouw evenement tot in de puntjes geregeld is. Dan kun je het vervoer alvast afvinken op je checklist!
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement zoals concerten en festivals.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar