1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Eindhoven

Bus of touringcar huren in Eindhoven

Vind de juiste bus tegen de beste prijs in omgeving Eindhoven

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren in Eindhoven

   Eindhoven is een innovatieve stad wat betekent dat er altijd wel iets te beleven valt. Veel bedrijven kiezen ervoor zich te vestigen in deze stad met 200000 inwoners en is het een stad die volop in bloei staat. Wel eens gehoord van de Dutch design week, het ‘Glow’ festival en de lichtjesroute? Jaarlijks trekken deze alleen deze evenementen meer dan een miljoen bezoekers. Het kan dus een uitkomst zijn om een hele groep in een keer te vervoeren in plaats van iedereen met zijn of haar auto. Veilig, snel en gezellig! Bookabus heeft een ruim aanbod in het wagenpark wat betekent dat je nooit teveel betaald en altijd vervoer hebt wat bij de gelegenheid past. Zakelijk of informeel, door onze ervaring met een scala aan evenementen hebben wij altijd, vanaf 9 personen, een (mini)bus of touringcar die aansluit op al jouw wensen.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij welke je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom Bookabus?
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar