1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Den Haag

Bus of touringcar huren in Den Haag

Vind de juiste bus tegen de beste prijs in omgeving Den Haag

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Den Haag

   De opties voor het huren van een bus zijn oneindig. Van een simpele dagtrip vanuit Den Haag tot een geheel georganiseerde studiereis en eventueel een meerdaagse tour naar het buitenland. Den Haag is het kloppende hart van politiek Nederland, maar het is ook een van de grootste trekpleisters voor toeristen. Denk aan Madurodam, het Mauritshuis, een bezoekje aan het binnenhof en natuurlijk vlakbij het Scheveningse strand met zijn levendige pier. Kortom, genoeg te doen en te zien! Om te zorgen dat je gemakkelijk, veilig en snel op al je bestemmingen terecht komt heeft Bookabus beschikking over een ruim wagenpark en is er voor ieder gezelschap passend vervoer. Ook als je op zoek bent naar bussen die je vanuit Den Haag overal heen brengen, zit dat bij ons wel goed!

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij welke je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   Waarom Bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar