1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus huren voor reizen en tours

Bus huren voor reizen en tours

Vind de beste prijs voor busreizen en tours

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   tours

   Bus huren voor reizen & tours

   Organiseer jij de studiereis naar Praag, het gala ergens afgelegen in een prachtig kasteel, of de jaarlijkse reis naar een pretpark, museum of welke locatie dan ook? Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een bus die -uiteraard voor de beste prijs- bij jouw wensen past. Bookabus maakt het boeken van passend vervoer eenvoudig, snel en betrouwbaar. Geef in het offerteformulier jouw specifieke wensen aan en wij gaan voor jou op zoek naar de beste deal. Wanneer wij die gevonden hebben stuurt jouw persoonlijke reisadviseur de beste offerte naar jou door. Ga je daarna met de offerte akkoord dan kan de voorpret alvast beginnen, wetend dat je kunt vertrouwen dat jouw reis bij ons in goede handen is. 

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. De veiligheid van onze passagiers is bij ons topprioriteit; daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben. Bovendien staat service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en professioneel advies.
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor iedere reis of dagtocht.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar