1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Utrecht

Bus of touringcar huren in Utrecht

Vind de juiste bus tegen de beste prijs in omgeving Utrecht

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus rental in Utrecht

   Of je nou van de andere kant van het land vervoer zoekt naar Utrecht of vanuit Utrecht naar ver daarbuiten, Bookabus heeft een ruime selectie aan bussen dus er is altijd een bus die past bij jouw wensen en budget. Van dubbeldekkers tot touringcars en van speciale rolstoelbussen tot taxibusjes, ons wagenpark is zeer uitgebreid. Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan schoolreisjes, familievakanties, bedrijfsuitjes of een dagtrip. Hulp nodig bij het organiseren van je reis of heb je speciale wensen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Samen met jouw adviseur zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke tijd wordt. Utrecht is een bruisende stad waar altijd wat te doen is. Denk bijvoorbeeld aan Kasteel de Haar of de botanische tuinen en de gezellige grachten in het midden van de stad. Naast de historie is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Jaarlijks worden er meer dan 8000 evenementen in de Jaarbeurs georganiseerd die gezamenlijk meer dan 2,2 miljoen bezoekers trekken.

   Waarom Bookabus

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij welke je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement.

   Touringcar

   Touringcar

   De touringcar is het meest voorkomende type bus. De touringcar heeft veel ruimte voor bagage, wat het daarom ook perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland of vliegveld transfers. Touringcars zijn er in verschillende maten, waarbij 50 zitplaatsen de meest standaard maat is. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 64 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar