1. Bus huren
  2. Succesverhalen
  3. Marathon de Musical

Marathon de Musical

Bookabus heeft de bus geregeld voor de cast van Marathon de musical om 8 maanden lang door het land te toeren.

Achtergrond

Kemna/SENF is een van de grootste theaterproducenten van het land. In 2017 ging hun nieuwe productie in premiere, Marathon de Musical. Gebaseerd op de filmhit uit 2012 was deze musicalbewerking eveneens een succes. De musical was te zien op voorstellingen door het hele land. Er was een speciale bus nodig die de cast naar voorstellingen in theaters door het hele land bracht. Vereiste was voldoende flexibiliteit en uiteraard was budget er belangrijk. Kemna/SENF schakelde Bookabus in om een speciale bus te regelen voor hun landelijke tournee. Vereiste was voldoende flexibiliteit en uiteraard was budget erg belangrijk.

Marathon de musical
Quotes

"Vereiste was voldoende flexibiliteit en uiteraard was budget erg belangrijk."

Hoe heeft Bookabus geholpen?

Dit was een grote opdracht, het ging namelijk om tientallen voorstellingen. Bookabus heeft daarom namens ons onderhandeld over de prijs. Doordat Bookabus met veel maatschappijen dagelijks samenwerkt kunnen zij betere deals onderhandelen en dat merk je terug in de prijs. Tijdens het besluitvormingsproces lieten we ons goed adviseren door Bookabus en heeft Bookabus tevens de coordinatie gedaan bij de volledige bestickering van de bus. Op de dagen van de voorstellingen bleef Bookabus beschikbaar voor support en last-minute veranderingen in het schema, hierdoor was altijd alles goed afgestemd met de chauffeurs.

Voordelen van Bookabus?

  • Punctualiteit van de chauffeurs

  • Advies en support tot op de dag van vertrek

  • Kosten besparing door inkoopvoordeel

  • Complete ontzorging van ons productieteam

  • Flexibiliteit met betrekking tot veranderingen

Quotes

"Doordat Bookabus met veel maatschappijen dagelijks samenwerkt kunnen zij betere deals onderhandelen en dat merk je terug in de prijs."

Marathon bus

Hoe is het uiteindelijk verlopen?

Voor elke busreis is het belangrijk dat alles goed is geregeld en dat er op tijd wordt vertrokken. Echter bij theatervoorstellingen is dit nog extra belangrijk omdat er volle theaterzalen er op rekenen dat de show tijdig begint. Met Bookabus is er elke keer op tijd vertrokken en konden we altijd direct schakelen met de chauffeurs indien nodig. Wij doen graag weer zaken met Bookabus voor toekomstig producties.