1. Bus huren
  2. Succesverhalen
  3. The Conference Board

The Conference Board

Meer dan 50 bus ritten in 5 verschillende landen voor executives van bedrijven als Nike, Shell en Deutsche Bank.

The Conference Board

The Conference Board organiseert vergaderingen en conferenties waar bestuurders van verschillende multi-nationals zoals Nike, Shell en Deutsche Bank bij elkaar komen om de grootste maatschappelijke uitdagingen te bespreken. Omdat de evenementen altijd op een andere locatie plaatsvinden spendeerden ze veel tijd aan het vinden en communiceren met verschillende busmaatschappijen. Na zoeken via Google kwamen ze bij Bookabus terecht.

conference board
Quotes

"Het was erg moeilijk inzicht te krijgen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van verschillende busmaatschappijen."

Hoe heeft Bookabus geholpen?

Voordat ik Bookabus had gevonden moest ik rechtstreeks contact zoeken met alle verschillende busmaatschappijen en was ik veel tijd kwijt met zoeken en communiceren met verschillende busbedrijven. Er was een enorm verschil in prijzen die ik terugkreeg en het was moeilijk om meer te weten over de kwaliteit van het busbedrijf. Bookabus hielp me betere prijzen te vinden bij busbedrijven zodat wij niet teveel betaalden voor het busvervoer. Nu hoef ik alleen nog maar met Bookabus te communiceren en weet ik dat ik me geen zorgen meer hoef te maken of alles wel geregeld is.

Voordelen van Bookabus

  • Éen contactpersoon voor alle ritten

  • Consequent mooie bussen

  • Persoonlijk advies in meerdere talen

  • Scheelt ontzettend veel tijd

  • Relatief betaalbaar

Quotes

"Nu hoef ik alleen nog maar met Bookabus te communiceren en weet ik dat ik me geen zorgen meer hoef te maken of alles wel geregeld is."

succesverhaal

Hoe is het uiteindelijk verlopen?

De eerste busrit was een groot succes en we hebben nu meer dan 50 busreizen gemaakt in 5 verschillende landen met Bookabus. Geen zorgen maken over het transport stelt me in staat om me te concentreren op het toevoegen van meer waarde aan de evenementen van onze klanten. Het is zo fijn om een centraal contactpunt te hebben. Het enige wat ik nu doe, is dat mijn contactpersoon bij Bookabus de details van onze volgende reis weet en dat binnen een dag alles is geregeld. Eenvoudig en snel geregeld.